Bij ons kunt u terecht voor de aanleg of renovatie van uw tuin. Wij ontwerpen, geven advies en voeren de werkzaamheden uit met oog voor detail.

Kennismaking

Voorafgaand aan onze werkzaamheden komen wij graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Deze afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden bekeken. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of laten maken? Prima. Samen met u zetten we de puntjes op de i.

Ontwerp en bestratingadvies

Desgewenst kunnen wij zelf ook een ontwerp met bestratingadvies verzorgen. Wij ontwerpen een tuin die het beste bij u past. Samen met u worden zorgvuldig de laatste details besproken en het tijdstip van uitvoering ingepland. Ook tijdens de werkzaamheden nemen wij u graag alle problemen uit handen. Wij zorgen desgewenst voor:

·         De afvoer van afval.
·         Het bestellen en regelen van benodigde materialen.
·         De aanleg van verlichting.

Onderhoud

Na de aanleg of renovatie van uw tuin kunt u ook het onderhoud bij ons onderbrengen. Er zijn diverse mogelijkheden voor onderhoudwerkzaamheden:

·         Een keer per jaar (winterklaar maken).
·         Drie á vier maal per jaar.
·         Elke vier tot zes weken.
·         Wekelijks gras maaien.

Bij ons is alles bespreekbaar. Desgewenst voeren wij het snoeiafval voor u af. Voordat wij langskomen, ontvangt u bericht. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.